Samarbeidspartnere

Exactum AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er medlem av Regnskap Norge AS. Vi arbeider per dags dato mest med systemene 24sevenfoffice, Tripletex, Huldt & Lillevik og Wolter Kluwer.

Vi har også erfaring fra systemer som Uni Mico, Uni Ecenomy, Visma eAccounting, quick systems med flere. Ønsker du å fortsette med systemer du kjenner fra før så er ikke dette noe problem.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge korrekt regnskapssystem det som kommuniserer best med dine løsninger som f.eks. kassasystemer, prosjektføring, nettbutikker og betalingsløsninger. Dette for å sikre deg en raskere og en mer korrekt informasjonsflyt.

Nyhetsoppdatering fra Regnskap Norge

Budsjettforliket med SV inneholder ytterligere skjerpelser i formuesskatten og trinnskatten.
Det sier ukens gjest, Nils Fossum. Han er opptatt av forenklinger, særlig for de små virksomhetene.
Skattedirektoratets takseringsregler for inntektsåret 2021 er publisert.
Har du mye du skal huske? Dette lille programmet kan gjøre livet enklere for deg.
En ny evalueringsrapport viser at Regelrådet bidrar til bedre kvalitet på utredninger for regelverksendringer og lovforslag.
Økt utbytteskatt for personlige aksjonærer fra 2022 innebærer at utbytte bør vurderes vedtatt før årsskiftet.
Fradragsrett for inngående mva ved kjøp av varer fra utlandet må vurderes på samme måte som for kjøp i Norge. Et sentralt vilkår for fradragsrett er at varen er anskaffet til bruk i avgiftspliktig virksomhet.
Ny MVA-melding trer i kraft fra 01.01.2022 og skal baseres på SAF-T MVA-koder.
Kalkulatoren er nå oppdatert med tilskuddsperioden september og oktober 2021. Excel-dokumentet inneholder også oppsett for dokumentasjon av eierstruktur, spesifikasjon av tapt varelager, beregning av driftsresultat og kontrollhandlinger. I denne artikkelen finner du i tillegg avtalemaler.
Julebordsesongen er i full gang. Husker du reglene?