Samarbeidspartnere

Exactum AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er medlem av Regnskap Norge AS. Vi arbeider per dags dato mest med systemene 24sevenfoffice, Tripletex, Huldt & Lillevik og Wolter Kluwer.

Vi har også erfaring fra systemer som Uni Mico, Uni Ecenomy, Visma eAccounting, quick systems med flere. Ønsker du å fortsette med systemer du kjenner fra før så er ikke dette noe problem.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge korrekt regnskapssystem det som kommuniserer best med dine løsninger som f.eks. kassasystemer, prosjektføring, nettbutikker og betalingsløsninger. Dette for å sikre deg en raskere og en mer korrekt informasjonsflyt.

Nyhetsoppdatering fra Regnskap Norge

Enkelte særregler om permittering og dagpenger forlenges frem til 1. november i år.
Informasjon og råd til arbeidsgivere om pliktig innrapportering av tjenestepensjon etter endringen i januar i år.
Rekordmange deltakere samlet seg onsdag på Overskudd 2021 for faglig påfyll, inspirasjon og kompetanseheving.
Yassin Azari, COO og partner i ECIT Hønefoss, mottok prisen under regnskapskonferansen Overskudd.
Kalkulatoren er nå oppdatert med tilskuddsperioden juli og august 2021. Excel-dokumentet inneholder også oppsett for dokumentasjon av eierstruktur, spesifikasjon av tapt varelager, beregning av driftsresultat og kontrollhandlinger. I denne artikkelen finner du i tillegg avtalemaler.
Kundeorientering, teknologiforståelse og gode ideer som gjennomføres er stikkord som kjennetegner årets finalister.
For at små og mellomstore bedrifter skal fortsette å eksistere, så må det gjøres noe med formuesskatten på arbeidende kapital, sier ukens gjest Julie Brodtkorb.
For foretak som mangler bekreftelse, er det kun foretakene selv som mottar purringen i Altinn.
Årsaken skyldes økt pågang og manglende kapasitet hos Brønnøysundregistrene.
Utvalget skal foreslå en ny finanstilsynslov som reflekterer utviklingen både på regelverksområdet og tilsynsområdet, og som gir gode rammer for Finanstilsynets virksomhet.