Samarbeidspartnere

Exactum AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er medlem av Regnskap Norge AS. Vi arbeider per dags dato mest med systemene 24sevenfoffice, Tripletex, Huldt & Lillevik og Wolter Kluwer.

Vi har også erfaring fra systemer som Uni Mico, Uni Ecenomy, Visma eAccounting, quick systems med flere. Ønsker du å fortsette med systemer du kjenner fra før så er ikke dette noe problem.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge korrekt regnskapssystem det som kommuniserer best med dine løsninger som f.eks. kassasystemer, prosjektføring, nettbutikker og betalingsløsninger. Dette for å sikre deg en raskere og en mer korrekt informasjonsflyt.

Nyhetsoppdatering fra Regnskap Norge

Arbeidstaker kan få sykmelding og sykepenger under ventekarantene dersom øvrige vilkår er oppfylt.
Det er foreslått å innføre en midlertidig rett til feriepenger beregnet av dagpenger mottatt i 2020 for utbetaling i 2021 og 2022. 
Finansdepartementet foreslår å utsette fristene for å fastsette årsregnskap, årsberetning og revisjonsberetning med to måneder i 2021.
Rune Aale-Hansen tiltrer 1. september 2021. Han er siviløkonom med flere års erfaring som toppleder og har god kompetanse innen næringspolitisk arbeid.
Både selskaper og personlig næringsdrivende får anledning til å søke.
Regjeringen går inn for at tap av varelager som skyldes pålegg om skjenkestopp eller stenging kompenseres gjennom den ordinære kompensasjonsordningen.
Christine om sin tid i Regnskap Norge, erfaringer på veien, utviklingen i bransjen og hva som blir viktig fremover.
Underskudd i virksomheten i 2020 kan tilbakeføres mot beskattet overskudd i 2019 og 2018. (Artikkelen ble oppdatert 26.03.21, med bakgrunn i avklaringer fra Skatteetaten.)
Spørsmål knyttet særlig til underleverandører til klinikker som leverer kosmetisk kirurgi.
Det er to frister å være oppmerksom på, og merk deg at bekreftelser må leveres i portal.