Samarbeidspartnere

Exactum AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er medlem av Regnskap Norge AS. Vi arbeider per dags dato mest med systemene 24sevenfoffice, Tripletex, Huldt & Lillevik og Wolter Kluwer.

Vi har også erfaring fra systemer som Uni Mico, Uni Ecenomy, Visma eAccounting, quick systems med flere. Ønsker du å fortsette med systemer du kjenner fra før så er ikke dette noe problem.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge korrekt regnskapssystem det som kommuniserer best med dine løsninger som f.eks. kassasystemer, prosjektføring, nettbutikker og betalingsløsninger. Dette for å sikre deg en raskere og en mer korrekt informasjonsflyt.

Nyhetsoppdatering fra Regnskap Norge

Formålet er å legge til rette for at arbeidstakere fortsatt kan være i arbeid fremfor å bli permittert. Autorisert regnskapsfører eller revisor må bekrefte at arbeidsgiver er støtteberettiget.
De nye tiltakene regjeringen har vedtatt betyr i praksis nedstenging av store deler av næringslivet.
Regjeringen forlenger ordninger og kommer med flere tiltak for å motvirke effekten av nye smitteverntiltak.
Det mener denne ukens podkast-gjest, Charlotte Thjømøe, autorisert regnskapsfører og daglig leder i Sky Accounting AS.
Leveringsfristen er fredag 31. januar.
De mest brukte systemene, pris og tilfredshet blant våre medlemmer.
For første gang er det gjort en omfattende undersøkelse som sammenligner prisene hos systemleverandørene.
I regelverksheftet finner du det mest sentrale regelverket om regnskapsføring.
De midlertidige reglene for dagpenger og kompensasjonsordningen for selvstendige og frilansere forlenges ut januar 2022.
Forslagene innebærer blant annet å gjenåpne kompensasjonsordningen for næringslivet ut 2021 og å forlenge støttetiltakene for kollektivtransport og fly ut mars.