Samarbeidspartnere

Exactum AS er et autorisert regnskapsførerselskap som er medlem av Regnskap Norge AS. Vi arbeider per dags dato mest med systemene 24sevenfoffice, Tripletex, Huldt & Lillevik og Wolter Kluwer.

Vi har også erfaring fra systemer som Uni Mico, Uni Ecenomy, Visma eAccounting, quick systems med flere. Ønsker du å fortsette med systemer du kjenner fra før så er ikke dette noe problem.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge korrekt regnskapssystem det som kommuniserer best med dine løsninger som f.eks. kassasystemer, prosjektføring, nettbutikker og betalingsløsninger. Dette for å sikre deg en raskere og en mer korrekt informasjonsflyt.

Nyhetsoppdatering fra Regnskap Norge

Det finnes ikke søppel mer, hevder Norsk Gjenvinning. Hva mener de med det og hvordan jobber de med endring?
Du som er regnskapsfører og ikke har avklart tilganger og autorisasjoner for betaling i kundens bank før 1. desember, er i beste fall på vei til å få masse kjedelig dobbeltarbeid. Men tar du grep nå, kan du unngå problemer!
Vi lanserer abonnementsløsning for nettkurs.
Samarbeidet vil gi medlemmene et mer helhetlig tilbud, med ubegrenset tilgang til våre nettkurs og DIBkunnskaps oppslag- og rådgivningsverktøy.
Regnskapsfører vil kunne bistå kunden med mva-registrering. Dette har Regnskap Norge jobbet for.
Om medlemskapet og betydningen av at du er en del av et fellesskap.
Den nye loven vil gi regnskapsførere med enkeltpersonforetak revisjonsplikt.
Foretaket må kunne vise til et omsetningsfall på minst 40 prosent. Autorisert regnskapsfører eller revisor må bekrefte søknaden.
Vær oppmerksom på at den ikke tar høyde for alle faktorer som påvirker tilskuddet.