Om oss

Litt om oss

Exactum AS ble etablert i 1985 og Eidy Skallist overtok selskapet i 1993. Eidy sin interesse for faget og engasjement til kundene har resultert i en stabil og økende kundeportefølje gjennom mange år. Med flere kunder har også antall ansatte økt gjennom årene og vi teller i dag 9 ansatte.

Vi tar i dag for oss alt innenfor regnskap til alle type næringer og vi tilbyr et bredt tjenestespekter innenfor de fleste bedriftsøkonomiske områder.

Regnskapsbransjen har vært gjennom store endringer den siste tiden og utviklingen fortsetter. Effektivisereringen av regnskapsproduksjon med digitalisering samt automatiseringen er stor.

Vi ser på dette som gode muligheter for å få tilgang til ferske data, dette for å benytte regnskapet som et styringsverktøy for din virksomhet.

Exactum AS setter søkelys på regnskap i nåtid og fremtid, kontra regnskap i fortid. Vi ønsker at regnskapet blir et planleggingsverktøy og ikke en historielesning.

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på ny teknologi, integrasjoner og rutiner for å gjøre bilagsflyten mest mulig effektiv slik at vi har mulighet til å fokusere på drift, likviditet og andre aktuelle faktorer som er viktig for akkurat din virksomhet.

Exactum AS kan i dag levere optimaliserte regnskap for å redusere tid og kostnad for deg og din virksomhet, dette uten at dette går ut over kvalitet og kundekontakt.

Ansatte

Eidy Skallist
Daglig leder/Autorisert regnskapsfører

E-post: eidy@exactum.no
Telefon: 915 47 710

Anne Liv Gulbrandsen
Autorisert regnskapsfører

E-post: anneliv@exactum.no
Telefon: 922 57 834

Linda Liverød
Regnskapsfører

E-post: linda@exactum.no
Telefon: 990 49 190

Eirik Gulbrandsen
Regnskapsfører

E-post: eirik@exactum.no
Telefon: 936 65 522

Hilde Kristin Kristiansen
Regnskapsfører

E-post: hilde@exactum.no
Telefon: 480 33 698

Ingunn Fon
Lønningsmedarbeider

E-post: ingunn@exactum.no
Telefon: 958 93 013

Tone Helsingeng
Regnskapsfører

E-post: tone@exactum.no
Telefon: 481 49 409

Runar Kåsin
Regnskapsfører

E-post: runar@exactum.no
Telefon: 400 47 898

Stine Strand
Autorisert regnskapsfører

E-post: stine@exactum.no
Telefon: 970 64 955